Публичната компания Телематик Интерактив България АД стана член на Българския форум

...
Публичната компания Телематик Интерактив България АД стана член на Българския форум
Коментари Харесай

Телематик Интерактив стана член на Българския форум на бизнес лидерите

Публичната компания " Телематик Интерактив България "  АД стана член на Българския конгрес на бизнес водачите. Решението за присъединението на компанията беше взето от Борда на Форума по време на последното постоянно съвещание, извършено преди дни. По този метод сдружението стана част от организация, която интензивно предизвиква практики като фирмена обществена отговорност, бистрота в ръководството и устойчивото развиване на бизнеса.

Телематик Интерактив България АД е първата компания от игралната промишленост, която е листната на Българската фондова борса. През годините тя се отличи с предлагането на новаторски артикули, със значими обществени начинания и устойчива корпоративна култура. Дружеството е спонсор на ПФК " Левски ", на Българската федерация по художествена гимнастика и на разнообразни самостоятелни спортисти.

" За нас е чест да бъдем част от Българския конгрес на бизнес водачите. Принципите, които организацията промотира, съответстват с нашите и имам вяра, че това е една постоянна основа, върху която ще работим дружно ", съобщи Лъчезар Петров, изпълнителен шеф на Телематик Интерактив.

" Ние високо ценим Вашето отношение към правилата на етичното бизнес държание и разчитаме на поддръжката Ви за популяризирането им ", обясниха от организацията.

Българският конгрес на бизнес водачите е учреден през 1998 година и сплотява над 120 водещи български и интернационалните компании и самостоятелни членове, които развиват бизнеса си по виновен, транспарантен и етичен метод.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР